Haber

Adana Büyükşehir Belediyesi Cumhuriyet Bayramı’nı Ceyhan’da kutladı

Adana Büyükşehir Belediyesi’nin 16 Ekim’de başlayan ve 17 Kasım’a kadar devam edecek Cumhuriyetin 100’üncü yılını kutlama faaliyetleri devam ediyor. Kozan ilçesinde yürüyüş ve Kıraç konseri ile Seyhan Güney Yıldızı Stadı’nda Pinhani konseri düzenleyen Adana Büyükşehir Belediyesi, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı Ceyhan’da Madrigal grubunun konseriyle kutladı.

Cumhuriyetin kuruluşunun 100. yıl dönümü heyecanını yaşayan Ceyhanlılar, hep birlikte marşlar söyleyerek Madrigal’in şarkılarına eşlik etti.

Ceyhanlıların coşkusuna ortak olan Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, “Ceyhan, Cumhuriyet ile güzeldir. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün emaneti olan Cumhuriyeti savunan Ceyhanlı kardeşlerimle gurur duyuyorum. Son. Yaşasın Mustafa Kemal Atatürk! Yaşasın Cumhuriyet!” söz konusu.

Bugün Cumhuriyeti hep birlikte kutlayabilmeyi, Türkiye Cumhuriyeti’nin Kurucusu Büyük Cumhurbaşkanı Mustafa Kemal Atatürk’e borçlu olduklarını belirten Cumhurbaşkanı Zeydan Karalar, Mustafa Kemal Atatürk’ün, “Bir gün sözlerim bilimle çelişirse bilimi seçin” sözlerini hatırlattı. ve eşsiz bir lideri hatırlattı. Bir lidere sahip olmaktan gurur duyduklarını söyledi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu