Haber

Arda Güler’in sakatlandığı pozisyon

Bu resmi görüntülemek için lütfen JavaScript’i etkinleştirin

Gösterdiği iyi performansla genç yaşta Fenerbahçe’den Real Madrid’e 20+10 milyon euro bonservis bedeli karşılığında transfer olan Arda Güler, 6 yıllık sözleşme imzaladığı yeni takımına talihsiz bir başlangıç ​​yaptı.

Antrenmanda talihsizlik yaşadı.

Geçtiğimiz günlerde yapılan idmanda yaralanan genç yıldız, çalışmalarına devam edemedi. 18 yaşındaki futbolcunun antrenmanda yaşadığı talihsiz anların görüntüsü ortaya çıktı.

engellenmemiş bir yaralanmaya maruz kalmak Arda Güler,Takımının ABD’de düzenlenen Soccer Champions Tour için Manchester United ve Milan ile oynadığı hazırlık maçlarının kadrosuna dahil olmasına rağmen forma şansı bulamamıştır.

Madrid’e geri dön

Bu gelişme üzerine Real Madrid, Arda Güler’in sağ diz iç menisküsünden sakatlandığını ve yıldız oyuncunun özel tedavi için Madrid’e döneceğini duyurdu.

Milli futbolcu, sosyal medya hesabında şu ifadeleri kullandı:

Bugün takım arkadaşlarımla birlikte sahada olmak isterdim ama tedavi sürecimi hızlandırmak ve bir an önce hazır olmak için Madrid’e dönüyorum. Desteğin için teşekkürler.

Arda Güler, bu sakatlığının ardından Real Madrid’in Barcelona ile karşılaştığı ve 3-0 mağlup olduğu El Clasico maçında forma giymedi.

haberbucak.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu