Teknoloji

Bilinmeyen Numara Aramaları WhatsApp’ta Engellenebilir

WhatsApp şu anda uygulamıyor, ancak getirmek istediği özellikleri her zaman beta kullanıcıları ile test ediyor. WABetaBilgisive WhatsApp’ın beta kullanıcısı olmayan bizler için test ettiği bu özellikleri her zaman paylaşıyor.

Yine WABetaInfo’ya göre WhatsApp, yeni bir özelliği hayata geçirmek için çalışıyor. Bu özellik bilinmeyen numaralardan gelen aramalarlaUğraşmak istemeyenler için hayat kurtarıcı olabilir.

Bilinmeyen numaralardan gelen aramaların sesi otomatik olarak kapatılır

WhatsApp, uygulamanın gelecekteki bir güncellemesinde kullanıcıların bilinmeyen numaralardan arama almasına izin verecektir. sessize alırkenarama listesinde ve bildirim merkezinde gösterilmeye devam etsağlayan yeni bir özellik geliştiriyor.

Bu özellik konuşmalarınızın kesilmesini önleyin ve potansiyel olarak istenmeyen aramalardan kaçınmak için çeşitli avantajlara sahiptir. Özellikle büyük bir WhatsApp kümesinin yöneticisiyseniz ve uygulama üzerinden sesli veya görüntülü arama yapıyorsanız, numaranız ile rastgele başka bir kullanıcı sizi arayabilir ve sözünüzü kesebilir.

WhatsApp da bunu engellemek için harekete geçmiş gibi görünüyor. Ne düşünüyorsun? Lütfen niyetlerinizi yorumlarda bizimle paylaşmayı unutmayın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu