Haber

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Kamer Genç’i anma törenine katıldı

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, “CHP’nin milletin görmediği kimseyle anlaşması, taahhüdü, ilişkisi yoktur, herkes gözümüzün önündedir.” söz konusu.

Eski CHP Tunceli Milletvekili Kamer Genç’in vefatının 8’inci yıl dönümünde yarın Nazimiye ilçesinde düzenlenecek anma törenine katılmak üzere Elazığ’a gelen Özel, havalimanında partililer tarafından karşılandı.

Özel, burada yaptığı konuşmada, kendisinin ve Kamer Genç’in hayatta oldukları süre boyunca Meclis’te daima yan yana olduklarını söyledi.

Genç’in vefatından kısa bir süre önce CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba ile birlikte Genç’i ziyaret ettiklerini belirten Özel, şöyle konuştu:

“Bana ‘Gelecek sene ben olmayacağım, bakalım ne yapacaksın’ dedi. Biz de ‘Sen olmasan da yanında olacağız, seni yalnız bırakmayacağız’ dedik. “Dedik. Ocak 2016’dan bu yana sevgili Veli Ağbabamız, Nurettin Demir ve o dönem ve bu dönem milletvekillerimizin ölüm yıl dönümlerinde Kamer kardeşimizin kabrindeyiz. Bu yıl da Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı olarak buraya geldim.”

Kamer Genç gibi dürüst, korkusuz, sözünü zamana bırakan ama asla yanılmayan bir politikayla siyasette var olduklarını belirten Özel, merhum Genç ve tüm Cumhuriyetçi Partililer ile gurur duyduklarını kaydetti. Halk Partisi.

“Recep Tayyip Erdoğan’a buradan bir kez daha sesleniyorum: Bizim mücadelemiz yoksullukla, açlıkla, insanların içinde bulunduğu durumla. Türkiye’de büyük bir ekonomik kriz var. Buradan Elazığ’dan sesleniyoruz: Milletin derdi DEM değil, milletin sorunu zam, zam, zam. Sağlam bir DEM, DEM, DEM.” Özel, Cumhuriyet Halk Partisi ile DEM Partisi’nin farklı partiler olduğunu söyledi.

Özel sözlerine şöyle devam etti:

“CHP’nin milletin görmediği kimseyle anlaşması, angajmanı, ilişkisi yoktur, herkesin gözü önündedir. DEM’i bırakın zam arayın. 10 bin lira ödediğiniz emekli maaşı yetmez” Önce emekliye zam verin, en az bir tane “Asgari ücreti ödeyin, sonra gelin bizimle ilgilenin. İnsanlar aç, yoksul, asgari ücreti ödemeden bana gelmeyin, ben sizinle işim yok.”

31 Mart yerel seçimlerinde önemli bir başarı elde etmek istediklerini belirten Özel, eski CHP İl Başkanı Coşkun Çağlar’ın Elazığ Belediye Başkan adayı olduklarını söyledi.

Özel şunları söyledi:

“Son derece çalışkan ve yakışıklı, Elazığ’a yakışan, partimizin önceki dönemde il başkanı olan adayımıza 31 Mart’ta Elazığ’da destek olmanızı bekliyorum. Hepinizden beklentim hep birlikte.” Milletvekilimiz, belediye başkan adayımız ve il başkanımız Gürsel Erol’la, nisan ayında Elazığ Belediyesi’ne bir fincan acı kahve getirmenizi rica ediyorum. “Ben içmeye gelmek istiyorum. Belediyeyi kazanın, bir araya gelelim, bir partinin belediyesi olmak yerine Elazığ Belediyesi’ni Elazığ’ın belediyesi yapalım. O güne kadar hepinize başarılar diliyorum, yine geleceğim. Elazığ Belediyesi’ni kazanacağız, tarih yazacağız.”

Yarın Tunceli’de olacaklarını belirten Özel, belediye başkan adaylarıyla çalışmak üzere Elazığ’a geleceğini sözlerine ekledi.

amasrahaber.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu