Haber

Garson, Galatasaray Maçını İzleme İzin Almayınca İstifa Etti

Antalya’nın Serik ilçesinde 5 yıldızlı bir otelde çalışan garson, çok sevdiği Galatasaray’ın Şampiyonlar Ligi maçını izlemek için izin istedi, ‘olumsuz’ yanıt aldı. Ayaklarında yaşadığı rahatsızlıktan dolayı 1 günlük rapor alıp maçı izledi. Otel yönetimi fanatik taraftarın istifasını talep etti. İstifa eden işçi, “Açıkçası bu olaydan sonra biraz güldüm. Çünkü başıma gelenler Galatasaray’a olan aşkımdan oldu. Hiç üzülmedim. Ayrıca İcardi taraftarıyım.”

Serik’te 5 yıldızlı bir otelde garson olarak çalışan Yusuf Yetiş, sevdiği takımının maçını izlemek için izin istedi. Arkadaşıyla yaptığı çalışma saati değişikliği talebi kabul edilmeyince ayaklarındaki rahatsızlık nedeniyle 1 gün istirahat etti. Şampiyonlar Ligi’nde Galatasaray-Bayern Münih maçını izlemeyi başaran Yusuf Yetiş, ertesi gün teknik direktör yardımcısı tarafından çağrıldı ve maçı izleme izni aldığı gerekçesiyle istifası istendi. Yetiş her ne kadar kendini savunmaya çalışsa da sevdiği takımın maçını izlemenin bedeli ağır oldu.

“Sonuçta ben bir Galatasaray taraftarıyım”

Galatasaray sevgisinin hiçbir zaman bitmeyeceğini belirten Yusuf Yetiş, “Bir otelde çalışıyordum. Galatasaray-Bayern Münih maçından bir gün önce izin istedim. İzin verilmedi. Akşam çalıştığım için izin istedim. Gündüz çalışan arkadaşımla yer değiştirme konusunda anlaştık. Şefler de bu değişikliği kabul etti. Ben de çalışarak izin aldım.” Maçı satın almadan izleyecektim ama daha sonra olumsuz cevap verdiler. Sonuçta ben bir Galatasaray taraftarıyım, maçı izlemek istedim. Bunu kaçırmamak için elimden geleni yapmalıydım. Ayağımda bir rahatsızlık vardı, raporda almıştım ama geçmedi. Kaşıntı ve morarma vardı. Maç günü sabahı sağlık ocağına gittim. Doktor ayaklarımı muayene etti. Dinlendikten sonra bir rapor ve istirahat için ilaç yazdı. İlaçlarımı aldım ve yazılı raporu iş yerime gönderdim. Ertesi gün müdür yardımcısı beni otelden aradı ve sivil olarak gelmemi istedi. Otele gittim ve ‘Galatasaray yüzünden Galatasaray maçını izleme raporu aldın’ dedim. “Seni kovacağız” dedi. Beni istifaya zorladılar ve ağır işlerde çalıştırdılar. İstifa etmek zorunda kaldım. Sonuçta Galatasaray taraftarı olduğum ve maçı izlediğim için kovuldum. Açıkçası bu olaydan sonra biraz güldüm. Çünkü başıma gelenler Galatasaray’a olan aşkım yüzünden oldu. Hiç üzülmedim. Çünkü çalışana her zaman iş vardır. Galatasaray’a olan aşkım hiç bitmiyor. Ben de Icardi hayranıyım. Onu her zaman kalbimizde taşıyoruz. “Hagi’den sonra Icardi benim için geliyor” dedi. – ANTALYA

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu