Yaşam

Kalyon Holding’den Daha İyi Bir Gelecek İçin ‘İleri Dönüşüm Sergisi’

Faaliyet gösterdiği her alanda çevre dostu ve toplumsal faydayı odağına alan Kalyon Holding, azalan kaynakların verimli kullanımını anlatmak amacıyla Home Arka dergisi ile birlikte hayata geçirdiği “İleri Dönüşüm Sergisi”nin ikinci ayağını yeni çalışmalarla açtı. stantta; Alanda değerli mimar ve tasarımcıların kullanılmayan konut eşyası, inşaat malzemeleri ve klasik objeleri kullanılabilir tasarımlara dönüştürdüğü çalışmalara yer verilmektedir.

Kalyon Holding, misyon ve vizyonu doğrultusunda, bulunduğu her alanda ve coğrafyada “Toplum”, “Tasarım”, “Teknoloji” ve “Doğa”yı odak noktasına alarak gelecek nesillere daha iyi yarınlar bırakmanın sorumluluğuyla üretim ve yatırımlarına devam etmektedir. çalışır.

bu yönde Kalyon Holding, ev sanatıkullanılmayan nesnelerin kullanılabilir nesnelere dönüştürülmesi fikrinden yola çıkarak, dünyamızdaki sınırlı kaynakların bilinçli tüketimini vurgulamak amacı ile iş birliği içinde. ‘İleri Dönüşüm Sergisi’ikinci olan Nevçarşı’dauyguladı.  

Sergi ile gezegenin sınırlı kaynaklarının bilinçli tüketimi konusunda farkındalık yaratmak amaçlanıyor.

‘İleri Dönüşüm Sergisi’ Bu amaçla, alanında profesyonel mimar ve tasarımcılar, ikonik yerel nesneleri, inşaat malzemelerini ve neredeyse eskimiş nesneleri kullanılabilir öğelere dönüştürdüler. Proje Koordinatörü Gülderen Tumba’nın stant üstlendiği standda toplam 38 eser yer alıyor.

Tasarım ve iş arasındaki ilişki farklı yaşanır

ev sanatıDerginin tasarımcılara, mimarlara ve zanaatkarlara bir ham madde yerine bir araç olarak kullanılmasının zıddına bir eser vererek, yeniden dönüşüme giden tasarımlar yaratmasını sağladığı bu proje, farklı bir bakış açısı katması açısından değerlidir. işin zenginliğini tasarlamak ve kullanmak.

Gelecek nesillerin mevcut hammaddeleri kullanmalarına ve gerçek işlevini yitirmiş eserlerin değerlendirilmesine rehberlik edecek ‘İleri Dönüşüm Projesi’nin ilk ayağı olan bu stant, daha geniş bir seçki ile Türkiye’nin farklı noktalarındaki sanat ve tasarımseverlere ulaşacak. işlerin

Süzgeçten aydınlatmaya, fırın küreğinden hoparlöre, kürekten tahterevalliye bu şaşırtıcı ve ilham verici tasarımları görmeniz için sizleri bekliyoruz.

Çevreci, renkli açılış…

Serginin açılışında tamamı müzik aletleri ve geri dönüşümlü eserlerden oluşan Fungistanbul müzik grubu keyifli bir konser verirken, öğrenciler pet şişelerden yaptıkları sevimli hayvan figürleriyle açılışa renk kattı.

Kalyon Holding Sosyal ve Kültürel İşler Komite Başkanı Reyhan Kalyoncu’nun konutunda açılan sergiyi TBMM Başkanı Mustafa Şentop’un eşi Sabriye Şentop ve İstanbul Valisi Ali Yerlikaya’nın eşi Hatice Parıltı Yerlikaya da ziyaret etti.

Sergi, 5 Şubat’a kadar haftanın her günü 10.00 – 22.00 saatleri arasında Üsküdar Nevçarşı’da ücretsiz olarak ziyaret edilebilecek.

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu