Yaşam

Kıbrıs’ta 100’üncü yıl kutlaması! Ebru Yaşar, 10. Yıl Marşı’nı yüzlerce hayranıyla birlikte seslendirdi

Başarılı sanatçı Ebru Yaşar, Cumhuriyetin 100’üncü yılı kutlamaları kapsamında Kıbrıs’ta ünlü bir otelde sevenleriyle buluştu. Popüler müziklerini ardı ardına seslendiren Yaşar, Cumhuriyet Bayramı coşkusunu canlı tutmak için konserin sonunda dinleyicilerle birlikte 10. Yıl Marşı’nı söyledi.

HEPSİ BİR AĞIZDA MARŞI SÖYLEDİLER

Kehribar şarkısıyla müzik piyasasında bomba etkisi yaratan Yaşar, 100. yıl konserine özel bir repertuar ve sahne performansı hazırladı. 2.500 kişiye şarkı söyleyen Ebru Yaşar, Cumhuriyet Bayramı’nı coşkuyla kutlamak için sahneden inmeden tüm salonu ayağa kaldırarak konserini 10. yıl marşıyla tamamladı.

“CUMHURİYETE MİNNETTARIZ”

Sahne öncesi basın mensuplarıyla bir araya gelen Ebru Yaşar, Cumhuriyet Bayramı’nda sahne almanın kendisini çok heyecanlandırdığını belirterek, “Böyle bir tarihe sahip olduğumuz ve bugün buna şahit olduğumuz için çok mutluyum. Büyük bir şereftir. Cumhuriyet başka bir tanımdır, minnettarız. Cumhuriyetimiz kutlu olsun, “Mutlu olsun. Atatürk’ü ve yoldaşlarını rahmet, saygı ve minnetle anıyoruz” dedi.

“HER SAHNEDE TİTİZLİKLE ÇALIŞIYORUM”

Konser için özel olarak hazırladığı repertuarından bahseden müzisyen, “Kendi şarkılarımın yanı sıra sanatçı arkadaşlarımın şarkılarını da okumayı seviyorum. Her sahneye titizlikle ve heyecanla çıkıyorum.”

YENİ ALBÜM YOLUNDA

Yeni albümün müjdesini de veren ünlü isim, sözlerini şöyle sürdürdü: “8 veya 10 şarkıdan oluşan bir albüm olacak. Albüm yapmayı seviyorum, bu duyguların unutulmasını istemiyorum. Her şarkının bir şeyler bulmasını istiyorum.”

cildirhaber.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu