Ekonomi

Memorial’ın Sağlık Kalitesi Romanya Yatırımıyla Avrupa’da

Sağlıkta kalitenin ve ‘ilklerin’ öncüsü olan ve her yıl dünyanın 167 ülkesinden gelen yabancı hastalara uluslararası standartlarda hizmet veren Memorial Sağlık Kümelenmesi Avrupa’ya açıldı. Yurt dışında ilk hastane yatırımını gerçekleştiren Memorial, sağlık sektöründeki 22 yıllık tecrübesini son 10 yılda hızlı ekonomik büyüme gösteren Doğu Avrupa ülkesi Romanya’ya taşıyor.

Organ Nakli, Onkoloji, Kemik İliği Nakli, Kardiyoloji, Kardiyoloji, Ortopedi ve Travmatoloji, Beyin ve Sınır Cerrahisi, Onkolojik Ameliyatlar ve Tüp Bebek alanlarında dünyada referans merkezi olan Memorial, Romanya, Bükreş’teki Enayati Medical City’de Monza . Onkoloji Hastanesi’nin 100 hissesini satın alarak kurumun 12. hastanesi olarak konumlandırdı.

Memorial, Enyati Medical City’deki Monza Onkoloji Hastanesini satın aldı

Bükreş’in ‘sağlık kompleksi’ olarak kabul edilen Enayati Medical City’de 11.000 metrekare kapalı alanda yer alan ve birçok farklı sağlık ihtiyacına tek çatı altında cevap vermeyi amaçlayan Monza Onkoloji Hastanesi, son durumu ile gelişmiş altyapısı ve güçlü sağlık ekibi, başta onkoloji olmak üzere uzmanlık gerektiren sağlık hizmetleri sunmaktadır. İhtiyaçlarınızı karşılayabilecek bir komplekstir. 18 ay önce hizmete açılan ve 106 yatak kapasiteli hastane; 6 ameliyathane, 12 ağır bakım ünitesi, 12 kemoterapi odası ve 2 endoskopi işlem ünitesi bulunmaktadır. İleri teknolojisi ile dikkat çeken hastanede; Ayrıca da Vinci Xi Robotik Cerrahi teknolojisi, anjiyo, 3 Tesla MR, Bilgisayarlı Tomografi, Röntgen, Mamografi gibi gelişmiş görüntüleme üniteleri bulunmaktadır. Göğüs Cerrahisi, Jinekolojik Onkoloji, Göğüs Cerrahisi, Ortopedi ve Travmatoloji, Beyin ve Sınır Cerrahisi, Kardiyoloji, Onkoloji, Radyasyon Onkolojisi, Üroloji, Genel Cerrahi ve Dahiliye branşlarında sağlık hizmeti veren hastane hasta odaklı hizmetlerini sürdürüyor. Memorial kalitesi ve güvencesiyle eklenecek yeni hizmetler ve bölümlerle. o olacak.

Onkolojide bütüncül tanı ve tedaviler tek çatı altında…

Kanser tanı ve tedavisinde ilgili branşları tek çatı altında birleştiren ve kurul kararı ile multidisipliner bir bakış açısıyla hastaya özel tedaviler planlayan Memorial, onkoloji alanında sadece Türkiye’den değil, Türkiye’den de hastalara yüksek standartlarda hizmet sunuyor. dünyanın birçok ülkesi. ile devam edecek

Türkiye’yi sağlıkta kalite standartlarıyla tanıştıran ve dünyada 21. sırada JCI Akreditasyon Belgesi alan Memorial Sağlık Grubu CEO’su Uğur Genç, kümenin Romanya yatırımı hakkında şu bilgileri verdi:

Romanya’daki her hasta ailemizin pahalı bir üyesi…

“Gururluyuz. Memorial Sağlık Grubu’nun hizmetlerini yurt dışına taşıyacak olmanın heyecanını yaşıyoruz. Hizmet sektöründe bir Türk firmasının yurt dışında başarılı olması dileğimizdir… Bunun için ilk adımı atmış olmanın gururunu yaşıyoruz.

Memorial olarak yılda 3 milyondan fazla hastaya yüksek kalitede sağlık hizmeti veriyoruz. Özellikle Onkoloji, Hematoloji-Kemik İliği, Onkolojik Ameliyatlar ve bir çok özel tedaviler için Romanya’dan gelen hastalar kurumumuzu tercih etmektedir. Romanya sağlık sistemindeki gelişmeleri uzun süredir takip ediyoruz ve tüm paydaşlarımızla birlikte bu sistemin ilerlemesine katkıda bulunmaktan mutluluk duyuyoruz. Memorial’ın en değerli varlıklarının ortasında yer alan; Romanya’da kaliteli, etik ve güvenilir sağlık hizmeti vermeye hasta ve hasta yakınlarının memnuniyeti odaklı olarak devam edeceğiz. Romanya’da çok güçlü bir akademik kadro ve teknoloji ile hizmet vermeye başlıyoruz ve bunları her zaman geliştireceğiz.

Memorial’ın dünya çapında ve uluslararası birçok hastane arasında marka olarak adından söz ettirmesi ana hedeflerimiz arasında yer almaktadır. Yatırım için Romanya’yı tercih etmemizin en değerli sebebi, buradaki potansiyele yürekten inanmamızdır. Deneyimlerimizi Romanya’da yaşayan tüm hastalarımıza sunmak da bizim için bir zevktir. Bilgimizi ve inandığımız tüm varlıkları hastalarımıza daha yeterli sağlık hizmeti sunmak için kullanacağız. Türkiye’de olduğu gibi Romanya’da da her hasta ailemizin bir ferdi olacak. Anne babamıza, kardeşlerimize, çocuklarımıza yaklaştığımız gibi hastalarımıza da empatiyle hizmet ediyor olacağız. Yurtdışı yatırımı için 15 aydır yoğun bir şekilde çalışıyorduk. Romanya’dan sonra farklı ülkelerde de olmak için çalışmalarımıza devam edeceğiz.”

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu