Haber

Multinet Up ve Decathlon işbirliğiyle sporseverlere müjde!

Multinet Up, Türkiye’nin önde gelen spor giyim ve malzeme mağazası Decathlon ile işbirliği yaptı. Patronlar, Decathlon iş birliğiyle sporsever çalışanlarına teşvik ve ödüller kapsamında kurumsal ikramlar sunabilecek.

Multinet Up, çalışanların ihtiyaçlarına çözüm sunan bir platform olma hedefi doğrultusunda yeni bir işbirliğine imza attı. Yemek kartları, konaklama ve akaryakıt analizlerinin yanı sıra kurumsal hediye kartlarıyla da şirketlere teşvik, ödül ve motivasyon süreçlerinde çözümler sunan Multinet Up, müşterilerine geniş bir hizmet ağı sağlıyor.   Decathlon işbirliği, Multinet Up’ın kurumsal catering ve çalışan asistanlığı uygulamalarına yönelik sunduğu MultiGift kapsamındaki yeni bir marka çözümüdür.Çalışanlara teşvik ve motivasyon sağlamayı, giyim ve spor malzemeleri ihtiyaçlarına çözüm sunmayı amaçlamaktadır.

İşbirliği sayesinde Decathlon hediye kartı alan çalışanlar, hediye kartını Decathlon web sitesinde veya Türkiye’deki tüm Decathlon mağazalarında kullanabilecek. Geçerlilik süresi satın alındığı tarihten itibaren 1 yıl olan kart, tekli olarak kullanılabildiği gibi çoklu kullanıma da bölünebiliyor.

Konuyla ilgili açıklama yapan Multinet Up Üye İşyerleri ve İşbirliklerinden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Erem Çakıroğlu, şunları söyledi: “Mulnet Up olarak yüzlerce farklı ihtiyaca cevap verebilecek geniş tedarikçi ağıyla hizmet vermeye büyük önem veriyoruz. Bu nedenle MultiGift çatısı altında sunduğumuz çözümleri her yıl yeni alternatiflerle zenginleştiriyoruz. Yeni ortaklıklar ve iş modellerini hayata geçirerek çalışma hayatının değişen dinamiklerine en uygun çözümleri üretiyoruz. Odak noktamız her zaman çalışanın üzerindedir. Decathlon ile yaptığımız bu iş birliğiyle şehirde günlük aktivitelerine egzersizi de dahil etmek isteyen veya doğada keyifli vakit geçirmek isteyen sporseverlere ulaşmak istedik. Decathlon’un binlerce üründen oluşan geniş ürün yelpazesini MultiGift çatısı altında çalışanların kullanımına sunmaktan son derece mutluyuz. “Bu şekilde patronlar, özellikle beyaz yakalı çalışanlar için, sağlıklı yaşam tarzı rutinlerine spor ve antrenmanı dahil etmeleri konusunda teşvik edici bir alternatif sunabilirler” dedi.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

safranbolu-ajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu