Haber

Recep Uçar: “Bu yıl ligde iç sahada puan kaybettiğimiz 4-5 travmatik maçtan biriydi”

Ümraniyespor Teknik Müdürü Recep Uçar, Konyaspor karşılaşmasının birçok yerinde kalite olarak rakiplerinin gerisinde kaldıklarını belirterek, “Bu yıl ligde iç sahada puan kaybettiğimiz 4-5 travmatik maçlardan biriydi. ” Taraftarların maça ilgisizliğinden şikayetçi olan Uçar, “750 bin nüfuslu ilçede kale arkasındaki tribünde maçı 100 kişi takip ediyor.”

Spor Toto Muhteşem Lig’in 27. haftasında Ümraniyespor, Konyaspor ile 2-2 berabere kaldı. Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Ümraniyespor Teknik Müdürü Recep Uçar, “Şu anda ligin son aşamasındayız. Evimizde oynadığımız için mutlaka kazanmak istiyorduk. Konyaspor ligin en iyi kadrolarından biri. Ligin ilk yarısına iyi başladık diyebilirim.Set topunda net bir gol bile kaçırdık.Yarıda biraz daha agresif savunma yapmaya başladık ve golü bulduk.Sonra oyunumuzu değiştirdik. Direnç.Yediğimiz gollerde ayağımızdan top kaybıyla başlayan ataklarda kolay goller yedik.Daha sonra Konyaspor topu ayağında tutunca oyun kalitesi arttı.Doğruyu söylemek gerekirse maalesef tutmadık. Böyle kaliteye ayak uyduramadık.Bu maç iç sahada puan kaybettiğimiz ligde bu yılki 4-5 travmatik maçtan biriydi.Konyaspor’dan 1 puan almak yanlış olmaz ama biz 2 puanı kaybettiğimiz için üzgünüz.Dönem başından beri söylüyoruz. Kendi oyunumuzu sahaya yansıtmaya devam edeceğiz. Ligde kalmak için direniyoruz. Kalan 9 haftada da direnmeye devam edeceğiz” dedi.

Taraftarların maça ilgisinin az olduğundan yakınan Uçar, “Son 4 haftada maç kaybetmedik ama 750 bin nüfuslu ilçede kale arkasındaki tribünde 100 kişi maçı izliyor. .Bu kadro Recep Uçar’ın takımı değil.Ben bu mahallenin çocuğuyum elimden geldiğince oyuncularımla direnmeye devam edeceğim.Takım olarak ilk defa Süper Lig’de oynuyoruz. takıma sahip çıkılmaz birkaç yıl sonra Beşiktaş,Fenerbahçe,Galatasaray gibi rakipler yerine başka rakipler izlemek zorunda kalacaklar.Kalan 9 haftada 4 maç içeride,5 maç deplasmanda olacak.Şimdi biz Yarışın içindeyiz. Son maça kadar yarışın içindeyiz” dedi. – İSTANBUL

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu