Teknoloji

Xbox Games Showcase 2023 Duyuruldu

Bugün yayınlanan Starfield fragmanının ardından sosyal medya hesaplarından paylaşım yapan Microsoft, Xbox Oyunları Vitrini 2023 ilan edildi. Haziran ayı için sular yavaş yavaş ısınıyor.

Oyun dünyasının en büyük şovu olan E3, bu yıl geri dönüş yapacak. Ama üç büyüklerden mahrum kalacak. Sony Interactive Entertainment, esasen 2019’dan beri dahil olmadı ve gelenek bu yıl da devam edecek. Nintendo da geçtiğimiz günlerde E3 2023 fuarına katılmayacağını duyurmuştu. Bu sefer tüm gözler Microsoft’taydı. ABD merkezli şirket de dün yaptığı duyuru ile katılmayacağını resmiyet kazandı.

Xbox Games Showcase 2023 Düzenlenecek

Bildiğiniz gibi Starfield’ın yeni fragmanı ile birlikte oyunun 6 Eylül 2023’te satışa çıkacağını öğrenmişti. Fragmanda ayrıca 11 Haziran 2023 Xbox Twitter hesabından yapılan paylaşımla aynı gün Xbox Games Showcase 2023 sunumunun yapılacağı açıklandı. Bu etkinlik Starfield Direct’ten önce gerçekleşecek.

Sunumda hangi oyunları göreceğimiz belli değil ama yeni Forza Motorsport oyununu göreceğimize şüphe yok. O zamana kadar Redfall ve The Elder Scrolls Online: Necrom çıktı. Ancak bu sunumlar içerisinde son dönemde çıkan oyunlar da yer aldığı için son kez gösterilmeleri olası.

Bunların dışında Avowed, Fable, Senua’s Saga: Hellblade II, Perfect Dark ve The Outer Worlds 2 de görmeyi beklediğimiz oyunlar arasında yer alıyor. Bakalım nasıl bir sunum bizi bekliyor? Olası yeni gelişmeleri takip ediyor olacağız.

semdinliajans.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu