Haber

A Milli ve Sultanlar’ın resmi sponsoru oldu

İSTANBUL (İGFA) –Türk kadın voleyboluna bir diğer büyük destek ise Türkiye’nin en hızlı büyüyen resmi bahis platformu Misli’den geldi.

2020-2021 döneminden bu yana Sultanlar Ligi’nin isim sponsorluğunu üstlenen Misli, iki yıldır A Milli Kadın Voleybol Takımı’nın resmi sponsoru ve Sultanlar Ligi’nin Resmi Sponsoru oldu. Misli’nin Türk kadın voleyboluna verdiği ikili destek, Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) ile imzalanan sponsorluk anlaşmasının imza töreninde açıklandı.

Demirören Holding Yönetim Kurulu Lideri Yıldırım Demirören, TVF Lideri Mehmet Akif Üstündağ, Demirören Holding Yönetim Kurulu Üyeleri Sinan Oktay, Erdoğan Demirören, TVF Başkan Yardımcısı Selahattin Süleymanoğlu, TVF Yönetim Kurulu Üyesi Kazım Şahin Gürkan, Demirören Holding Yönetim Kurulu Danışmanı Cengiz Zülfikaroğlu, Misli CEO’su ‘Su Zafer Reisoğlu, A Milli Kadın Voleybol Takımı sporcuları Elif Şahin ve İlknin Aydın katıldı.

Yapılan sponsorluk anlaşmasına göre Misli, iki yıl boyunca hem A Milli Kadın Voleybol Takımı’nın hem de Sultanlar Ligi’nin Resmi Sponsoru unvanına sahip olacak.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu