Haber

Belediye Başkanı adayı cinsel saldırıdan tutuklandı

CHP Belediye Başkanı adayı Abdurrahim S., kendisinden 30 yaş küçük BD isimli genç kıza cinsel saldırıda bulunduğu iddiasıyla gözaltına alındı. Daha sonra mahkemece cezaevine gönderilen Abdurrahim S.’nin saldırısına uğradığını belirten BD, kendisine “Bana efendim diye hitap etmeyin” dedi. Tacizin ardından “Ne yaptıysam baba sevgisinden yaptım, başka bir amacım yoktu” dedi. iddia etti.

“BENİ Bayım diye çağırma”

Olay günü Bismil İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği’ne giderek şikayette bulunan BD (19), 2 Şubat’ta Bismil CHP İlçe binasında çay satıcısı olarak çalışmaya başladığını, Abdurrahim’in ise CHP Belediye başkan adayı olarak tanıdığı S., ertesi gün kendisine ‘Bana efendim deme’ dedi. Bacaklarına dokunduğunu iddia etti.

ÇAY DAĞITIRKEN SALDIRDIĞINI İDDİA EDİYORUZ

BD, akşam saatlerinde odasına çay götürürken Abdurrahim S.’nin kendisini zorla dudaklarından öptüğünü ve göğüslerine dokunduğunu, ardından parti binasından çıkıp kuzeni FD’yi telefonla arayıp durumu anlattığını söyledi. BD ve FD’nin şikayeti üzerine Abdurrahim S., polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Mağdur BD’nin kendisini arayıp durumu anlatan kuzeni FD, Abdurrahim S.’nin olaydan sonra kendisini defalarca aradığını ve “Ne yaptıysam baba sevgisinden yaptım, başka bir amacım yoktu” dediğini iddia etti.

TUTUKLANMIŞ

Soruşturmada şüpheli kişinin CHP’li Bismil Belediye Başkanı adayı olduğu belirlendi ve Bismil İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro ekipleri, polis merkezindeki işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edilen Abdurrahim S.’yi gözaltına aldı. cinsel saldırı suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu