Haber

Polise saldırıda DEM Parti’nin parmağı! Öğrenciyken kendini savundu

Çağlayan Adliyesi’nde yaşanan terör saldırısının ardından ayrıntılar ortaya çıkmaya başladı. Karakola silahlı saldırı düzenleyen iki kişinin DHKP/C terör örgütü üyesi olduğu ortaya çıkarken, DEM Parti Milletvekili Ömer Faruk Gergerlioğlu’nun bu iki teröristi öğrenciyken savunan geçmiş paylaşımları da ortaya çıktı.

Sosyal medya paylaşımlarının yanı sıra meclis kürsüsüne de çıktı. DHKP-C’li terörist Pınar Birkoç’un cezaevinde Kovid hastası olduğu gerçeğini Meclis gündemine taşıdığı ve tahliyesi yönünde açıklamalarda bulunduğu ortaya çıktı.

 

Terörist Pınar Birkoç’un cezaevinden çıkarılması için DEM Partisi Kocaeli Milletvekili Ömer Faruk Gergerlioğlu’nun düzenlediği toplantıda şu ifadeleri kullandığı ortaya çıktı:

 



 

SORUŞTURMA DEVAM EDİYOR

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

“İstanbul Çağlayan Adliyesi önündeki güvenlik noktasına yapılan silahlı saldırıyı şiddetle kınıyorum. Hain saldırıyı önleyen ve iki şüpheliyi etkisiz hale getiren kahraman polislerimize teşekkür ediyorum. Saldırıda yaralanan polis memurlarımıza ve vatandaşlarımıza acil şifalar diliyorum. “Olayla ilgili İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığımız tarafından başlatılan adli soruşturma birçok yönüyle devam ediyor.”

KAYNAK: HABER7

bahce-ajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu